5/17/2010

Riot (continuare)

Axe oprise focul de la aragaz şi dădu cratiţa în lături.
-În fine, spuse băiatul, moţulică părea şmecher în ciuda faptului că se târâia ajutat de un baston. De fapt până şi bastonul era şmecher dar mai presus de toate, nu mă aşteptam să văd că e tatuat pe gât. Şi încă ce tatuaj! Păcat că a plecat în grabă când l-am întrebat ce semnifică...
-Şmecher bă! Şi cam câţi bani ai făcut de când ai scăpat de la facultate? întrebase Dan.
-Căcat! Tu ce crezi a? Oare câţi bani am făcut?! replică Axe vizibil iritat pentru că se aştepta ca discuţia să degenereze într-o ceartă. Îşi turnă mâncarea intr-o farfurie, luă 3 felii de pâine din cutie în care era păstrată, o lingură, îşi trase scăunelul şi se aşeză la masă.
-Te las să mănânci.
-Da, mersi tată!
Termină foarte repede, îşi spălase farfuria şi tacâmul, le puse la locul lor pe suportul de pe marginea chiuvetei după care şterse toate firmiturile de pe masă. Nu era tocmai o persoană ordonată dar detesta mizeria şi în niciun caz nu voia să trăiască într-o cocină de porci.
Apoi veni înapoi în dormitor, închise uşa după el, dădu drumul la Winamp, îşi făcuse un playlist de 3 melodii şi selectase opţiunea de a le repeta neîncetat, după care se aruncă iarăşi în pat şi închise ochii 'Doar câteva minute.' şi-a spus în sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu