8/17/2010

'Riot' - Chapter II: Iniţierea [ Episodul 9]

David închise telefonul şi se întoarse în bucătăria casei 'sculptată' în deal. Privirea sa era pierdută ca şi cum spiritul său zburda pe alte meleaguri, furia i se citea pe figură dar întregul său corp emana determinare şi curaj. Isis îl privi oarecum îngrijorată stând spirjinită de masa din mijloc cu mâinile încrucişate la piept. Îşi cunoştea fiul şi nu avea nevoie de explicaţii. Ceva rău urma să se întâmple putea simţi asta cu întreg spiritul său iar privirea lui David nu făcea decât să-i întărească premoniţia. Nu era vorba de ceva banal, nu era o altă misiune ce necesita pistoale şi explozibil, nu era o simplă informaţie ce le strică planurile de a curăţa lumea de răfăcători. Era clipa adevărului, venise momentul ca atât ea cât şi sora ei geamănă, împreună cu David şi cei 2 adolescenţi să-şi înfrunte destinul, să actţioneze în direcţia ce le-a fost menită. O privire direct în ochii fiului său şi Isis auzi 'E timpul!'.
-E timpul! Isis, Sonya, e rândul vostru! Eu trebuie să plec să mă întâlnesc cu Jerry şi Luci. MYOL e în criză...
-Cum?! Întrebă Dana stupefiată, ridicându-şi capul de pe braţe.
-Pft! Exclamă Axe dând din mâna dreaptă ca şi cum s-ar fi aşteptat la asta.
-Isis şi Sonya vă vor da detalii, vă vor explica de ce e musai să plec aşa grăbit. Pe 12 August ne întâlnim aici, la ora 23:00. David îi înmână Danei o foaie de hârtie cu nişte numere pe ea. Îi puse mâna dreaptă pe umărul stâng şi o privi fix în ochi vorbind oarecum în şoaptă.Mă bazez pe tine! Sper că nu ai uitat ce am discutat în legătură cu... Şi făcu un semn subtil din cap spre Axe după care o pupă călduros pe frunte.
-Nu am uitat, stai liniştit, e pe mâini bune! Replică fata făcându-i din ochi şi zâmbind ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
-Mamă... Axe, ştiu că a rămas totul în plop dar jur că mă voi revanşa. Tu vei fi bărbatul aici în lipsa mea, te rog să ai grijă de toţi! Spuse David privind spre geam.
-Da, cum spui tu... Răspunse băiatul mâhnit.
Fără să mai scoată un sunet David se întoarse şi păşi în beznă. După câteva secunde motorul maşinii sparse liniştea din bucătărie şi automobilul bărbatului se îndepărtă rapid. Toţi cei 4 rămaseră secunde bune cu privirile aţintite pe fereastră, gânditori.
-Bun. Spuse Sonya. Isis, începem?
-Mhm! Replică cea din urmă zâmbind malefic.
-Să începem ce? Să facem de mâncare?! Spuse Axe sarcastic în timp ce Dana îi aprobă nedumerirea printr-un zâmbet scurt.
-În niciun caz! E timpul să vă transformaţi, să vă lămuriţi, să simţiţi şi să învăţaţi ca la momentul oportun să acţionaţi negreşit.
-Ha-ha-ha! Râse Axe isteric.
Isis făcu un semn simplu din mâna dreaptă trecând-o încet prin aer şi glasul băiatului pieri instantaneu. Dana tresări de pe scaun ridicându-se într-o clipită în picioare şi năpustindu-se spre femeie.
-Dana... Spuse Sonya pe un ton ciudat ca şi cum ar fi dezamăgită, după care ridică brusc mâinile şi fără a o atinge, o imobiliză pe roşcată. Stai jos te rog! Gesticulând simplu prin aer şi ţinându-şi privirea aţintită spre Dana, o făcu să se aşeze înapoi pe alt scaun lângă Axe.
Nici roşcata, nici băiatul numai înţelegeau nimic. I-a adus David aici pentru a fi chinuiţi de gemenele astea ciudate? Amândoi încetară să se zbată, tăcură, lăsându-şi inimile să bată atât de puternic încât zgomotele puteau fi auzite în întreaga cameră.
-Uite cât de speriaţi sunt! Isis, vezi? Întrebă Sonya vizibil amuzată de situaţie.
-Nu trebuie să vă fie teamă. Noi nu suntem aici să vă facem rău. Vrem doar respect şi linişte, vrem doar să închideţi orice altă legătură cu exteriorul. Uitaţi absolut tot ce sunteţi, tot ce aţi învăţat până acum şi deschideţi-vă complet mintea şi simţurile. E timpul pentru lecţia de istorie!
-Până nu atingeţi amândoi starea necesară nu vom începe bineînţeles! Spuse Sonya lăsând mâinile jos.
Atât Dana cât şi Axe nu ascultaseră absolut niciun cuvânt din gura lui Isis şi încercau din răsputeri să scape din starea de imobilitate. Roşcata o privea încruntată pe Sonya, clar iritată de situaţie, venele începând să i se umfle în întreg corpul. Îşi concentră toată puetrea şi furia şi reuşi să scoată câteva cuvinte:
-Ce dracu sunteţi?!
-Ghizi spirituali pentru voi. Răspunse Isis zâmbind. Degeaba te enervezi. Chiar dacă ştii că ai o latură divină şi puternică nu o poţi controla acum. Haideţi, intraţi în hora noastră şi veţi vedea că nu vorbim aiurea. Relaxaţi-vă!
-Credeţi că am mai sta să vă luăm cu vorba dacă vă voiam răul?! Întrebă Sonya stând cu mâinile încucişate la piept.
-Uite... Vă place rock-ul? Să ascultăm o piesă liniştită şi să ne relaxăm cu toţii. De nicăieri muzica începu să cânte. Era o piesă calmă, cuvintele solistei mângâind uşor şi călduros urechile tinerilor şi parcă obligându-i să uite orice necaz, manipulându-i să se calmeze.
Axe închise ochii mânat de vocea plăcută din piesă şi instantaneu pătrunse într-un alt univers. Universul său, universul numit Axe. El era Soarele în jurul căruia se învârtea ceilalţi, el era nucleul tuturor lucrurilor, el era atotştiutorul, el era viaţa. O fulgerare îl trezi înapoi la realitate căci într-o secundă îşi văzu absolut toată viaţa de până acum. Singura chestie ciudată era că o privea din exterior, observându-se pe sine. Deschise ochii şi văzu pe feţele celor 2 femei bucurie, ambele radiind lumină. Îşi mută privirea spre Dana şi o văzu şi pe ea radiind a fericire, o văzu mai frumoasă ca niciodată, strălucitoare precum o zână fermecată.
-Bravo! Aţi făcut şi pasul ăsta!
-Mhm! Spuneţi-mi, ce vedeţi în jurul nostru? Întrebă Sonya depărtându-şi puţin mâinile de corp.
-O lumină ciudată dar extrem de plăcută vederii. Replică Dana uimită. Şi Axe emană acelaşi lucru!
-Mda, e aura noastră presupun. Spuse băiatul oarecum neimpresionat.
-Exact Axe. Orice om are aşa ceva doar că doar 0,1% din ei pot vedea ce vedeţi voi acum. Clarifică Isis situaţia prompt.
-Ştiţi cât la sută din capacitatea creierului foloseşte un om normal pentru activităţile de zi cu zi? Întrebă Sonya.
-Doar 10%. Răspunse Dana fără a ezita.
-Restul doarme. 90% din capacitatea intelectuală a omului stă şi taie frunză la câini. Aşa de mare e risipa, atât de mult din potenţialul său aruncă un om normal pe apa sâmbetei.
-Bine. Voi două sunteţi şcolite, inteligente şi chestii de genu dar locuiţi sub un deal, izolate de lume. Ce spuneaţi de irosirea capacităţilor?! În loc să şedeţi aici indiferente în propria zonă de comfort ieşiţi acolo! Urlă Axe arătând cu degetul spre pădure. Ieşiţi din cocioaba asta şi schimbaţi ceva în căcatul ăsta de lume. Dintre noi 4, eu sunt singurul care timp de 20 de ani a crescut printre javre pe 2 picioare, a trecut prin situaţii de căcat, a fost făcut să creadă că totul se rezumă la bani, a fost trădat, înşelat şi călcat în picioare. Cu siguranţă întreaga omenire a apucat-o pe drumul greşit dar dacă stăm şi ne doare în cur de ceilalţi nu suntem cu nimic mai buni decât un om de rând!
-Axe... Oftă adânc Isis încrucişându-şi mâinile la piept şi privind în stânga, spre podea. Tu ai spus mai devreme ca o dată ce capeţi puteri mari capeţi şi responsabilităţi pe măsură. Ei bine, eu aş mai adăuga că te alegi şi cu pericole mari. Lumea despre care vorbeşti tu e un nimic. De-aş sta să mă gândesc, oamenii de rând sunt cei fericiţi, nu noi două.
-Axe... Interveni şi Sonya ce-l privi fix în ochi. Eu şi sora mea suntem pe tărâmul ăsta de atât de mult timp încât...
-Încât abia acum ne-am hotărât să acţionăm. Suntem la fel de bătrâne ca însuşi dealul dar mai fricoase ca nişte viermi, mai speriate ca un iepure în farurile unei maşini. O întrerupse Isis pe sora sa geamănă mutându-şi privirea spre băiat.
-Fraţii cei mari ai omenirii îşi dau acum osteneala să ne pregătească pentru apropiatul mare pas care ne va ţine trează conştiinţa şi ne va alunga frica de moarte. Aceasta ne va ajuta să îmbinăm fizicul cu astralul într-o legătură atât de strânsă încât să se formeze, de fapt, un singur plan de conştiinţă. Se va ajunge astfel la o integritate a neamului omenesc cum n-a mai fost niciodată şi aceasta se va întâmpla o dată cu unificarea aspectelor planetare care-l va face pe om să stabilească legături operante şi frăţeşti cu toate celelalte vieţuitoare din univers. Planurile de existenţă vor fi unificate, precum sufletul cu trupul. Această unificare a fost deja efectuată între nivelul spiritual şi cel fizic, în cazul vostru şi trebuie să se efectueze între cel fizic şi cel astral pentru a vă atinge adevăratul potenţial. Credeţi că un muncitorde rând stă cu gândul la aşa ceva?! De aţi ştii cu ce ne vom confrunta aţi înţelege cât de mare este responsabilitatea noastră!
Cuvintele ce ieşiră din gura Soniei îi lăsară mască pe cei 2 adolescenţi. Seriozitatea cu care le rosti le dădu de înţeles că cele 2 femei nu sunt două ţăcănite care vorbesc despre paranormal. Punând la socoteală şi lucrurile la care fură martori în ultimele 24 de ore, Axe şi Dana începură să simtă o energie interioară supremă. Începură să creadă.

Va continua...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu